KLIC

Het is en was al mogelijk de Kadaster KLIC app op ons scherm te installeren. Maar wat is er nou niet makkelijker dan het Kadaster linkje (bestand) vanuit de KLIC email direct te importeren in een Project? En dit is precies wat de Unicontrol Cloud biedt. Zonder extra conversies het .zip bestand naar de cloud slepen en de kabels en leidingen zijn zonder extra stappen direct beschikbaar op het tablet in de machine. Voorkom graafschade!

Vlakken creëren

Buiten in het veld even snel een vlak creëren, de hoogte aanpassen, delen met andere? Wie wil dat nou niet. Ook dit is nu mogelijk met de Unicontrol 3D Machinebesturing voor de graafmachine en wiellader.

Oppervlakte log

Automatisch een logbestand aanmaken van wat er precies ontgraven is. Ideaal voor het vastleggen van onderwater ontgravingen.

En nog veel meer

Er zijn nog veel meer nieuwe functies en toepassingen toegevoegd aan de Unicontrol 3D applicatie voor de machinist als ook in de Cloud. Alles om het de gebruiker nog makkelijker te maken. We leggen het u graag uit!

Uiteraard in het Nederlands en Fries.

Lees verder

Gerelateerde berichten