Deze en vorige week was het “Tijnje the place to be“. Suzanne Schulting, opgegroeid in Tijnje, won twee keer goud, een keer zilver en brons op één Olympische Spelen. En wij kregen vorige week een aanvraag van Loonbedrijf Lolkema om hun Volvo EC220E te voorzien van een Unicontrol 3D systeem. Oftewel, één Unicontrol systeem met als extra optie een kantelbak uit het magazijn pakken en onderweg naar Tijnje.

Afgelopen maandag is de machine voorzien van alle hardware. GNSS (GPS) ontvanger, antennes, bekabeling en sensoren om het Unicontrol systeem van de noodzakelijke informatie te voorzien en waren klaar om ingemeten te worden. De dinsdagochtend zijn de afmetingen van de machine uiterst nauwkeurig ingemeten. Hierbij is gebruik gemaakt van een Total Station en door ons zelf ontworpen hulpmiddelen om dit met de hoogst mogelijke precisie te kunnen doen. Direct opgevolgd door een verificatie van het systeem om de kalibratie af te ronden. Op het terrein bij Loonbedrijf Lolkema hebben we enkele RD meetspijkers ingemeten, met onze GPS stok, waarna de bak van de machine op deze punten is gecontroleerd. Ook deze installatie was weer met vlag en wimpel geslaagd.

Deze en vorige week was het “Tijnje the place to be“. Suzanne Schulting, opgegroeid in Tijnje, won twee keer goud, een keer zilver en brons op één Olympische Spelen. En wij kregen vorige week een aanvraag van Loonbedrijf Lolkema om hun Volvo EC220E te voorzien van een Unicontrol 3D systeem. Oftewel, één Unicontrol systeem met als extra optie een kantelbak uit het magazijn pakken en onderweg naar Tijnje.

Afgelopen maandag is de machine voorzien van alle hardware. GNSS (GPS) ontvanger, antennes, bekabeling en sensoren om het Unicontrol systeem van de noodzakelijke informatie te voorzien en waren klaar om ingemeten te worden. De dinsdagochtend zijn de afmetingen van de machine uiterst nauwkeurig ingemeten. Hierbij is gebruik gemaakt van een Total Station en door ons zelf ontworpen hulpmiddelen om dit met de hoogst mogelijke precisie te kunnen doen. Direct opgevolgd door een verificatie van het systeem om de kalibratie af te ronden. Op het terrein bij Loonbedrijf Lolkema hebben we enkele RD meetspijkers ingemeten, met onze GPS stok, waarna de bak van de machine op deze punten is gecontroleerd. Ook deze installatie was weer met vlag en wimpel geslaagd.

Lees verder

Gerelateerde berichten