Referenties

Wat aardige woorden van onze klanten

“Machtig mooi systeem”

*Machtig mooi systeem*

“Ik heb wat jij zoekt voor op de shovel” was het eerste wat Adriaan tegen mij zei. Ik was de eerste in Nederland met Unicontrol op een shovel. “Je hebt een uitdaging” was m’n antwoord. Binnen een week draaide het, geheel probleemloos. Ik heb ervaring met de 3 grote gps merken, en Unicontrol kan zich daar zeker bij aansluiten. Voor mij op de shovel, is het een perfect systeem. Mega snelle sensoren en GPS signaal zorgen ervoor dat ik al rijdend mijn hoogte houd.

En natuurlijk de support, die is gewoon goed.

Albert Brouwer  – GWW-multiservice

“Zeer nauwkeurig”

Vanaf het begin heb ik contact gehad met BMC Consultancy over het ‘nieuwe’ Unicontrol 3D systeem en ben ik overtuigd geraakt van de voordelen. Het blijkt een zeer nauwkeurig systeem met ‘weinig fluctuatie’ in de getallen. Dat is precies wat ik zocht! En natuurlijk met een 10 inch tablet, die netjes en professioneel gemonteerd is in mijn Volvo cabine. En dat voor een scherpe prijs. Ik denk alweer na over een 2de set.

Eelke Idsardi – Idsardi Kraanverhuur

“Een GPS Systeem zoals het hoort!! “

Afgelopen jaren gebruikt gemaakt van verschillende merken 3D GPS. Unicontrol blinkt hierbij uit. Dit systeem is zo snel als dat je kunt werken met een machine. Bak op de grond betekent dat je meteen maat hebt en ook rijdend kan ik mijn hoogte aflezen, wat de productie tijdens mijn werk ten goede komt. Het systeem is keurig netjes opgebouwd en met de mooie 10 inch tablet ziet het er ook nog eens schitterend uit!
De service en support is ook nog eens top te noemen!!

Liekele Jan Douma – Douma verhuur Jistrum